Szerintünk mindenki megérdelmi a legjobbat.

Akár felújítóként, építkezőként, tervezőirodaként vagy megbízott kivitelezőként keres sokoldalú szerkezeti alapanyagot, hőszigetelést. Akár ipari vagy kis mértékű megrendelésről van szó. Nálunk ugyanazt a precizitást, gyorsaságot és megbízhatóságot kapja.

Tudjuk, hogy egy épület alap nélkül összedől. De azt is, hogy az egészség és a hosszútávú költséghatékonyság szintén a boldog élet alapjai. A munkahelyek nem lehetnek kellően komplexek. És az épületeink úgy általában nem lehetnek kellőképp biztonságosak.

Poliuretán keményhabból készült hőszigetelő anyagok

Ezért foglalkozunk magas minőségű, poliuretán keményhabból készült hőszigetelő anyagok megismertetésével és értkesítésével. Ezért vállaljuk különböző keménységű és sűrűségű keményhab blokkjaiból készült profilok, lécek, táblák konfekcionálását. Ezért értékesítjük a termékeink között a magastető, a lapostető és a homlokzatra szánt minőségi táblásított PUR-PIR anyagokat, valamint a belső oldali falak és tetőterek utólagos hőszigetelésére szánt speciális anyagokat is, illetve keményhabból készült táblásított hőszigetelő anyagokat és annak kiegészítőit: csavarokat, fóliákat.

És ezért tartunk mindenből nagy raktárkészletet.

A legjobb megoldás cégeknek és magánszemélyeknek is.
12 év tapasztalat hazai és nemzetközi piacokon.

2495
megrendelés
213317
elégedett vevő

A kifogástalan anyagminőség: alap. Ügyfeleink azonban nem csak ezért elégedettek velünk. Hanem, mert legyen szó kisebb vagy nagyobb, ipari mennyiségű és méretű vagy épp személyes használatra rendelt, méretre vágott hőszigetelő megrendeléséről, átlagosan 2-5 munkanapon belül teljesítjük.

Testimonial

Mit mondanak rólunk ügyfeleink?

"Korábban a nyílászárók gyártójától rendeltük a purenit gerendákat is, amik rendszerint nem érkeztek meg időben, vagy nem a megfelelő méretben és formában érkeztek. A sokadik probléma után úgy gondoltuk, hogy közvetlen beszerzési forrást keresünk, így találtunk rá a Purpoint Kft. weboldalára. Azóta közvetlenül tőlük rendeljük a kivitelezéseinkhez szükséges purenit gerendákat, így a problémák azonnal meg is szűntek. Megrendeléseinket gyorsan visszaigazolják, a fuvardíj optimalizálása érdekében összevárják rendeléseinket, a kiszállítást pedig az egyeztetett időpontban gond nélkül bonyolítják. Volt példa már arra is, hogy egy több darabos sürgős rendelésünkért másnap mehettünk is személyesen. Jár az 5 csillag!"

Jónás Ádám

ügyvezető, ATABAU-ÉPKER Kft.

"Purpoint Kft-nél gyors, pontos, precíz a teljesítés Emberi oldalról is a 100%-ot nyújtják az ügyfél részére, megbízhatóságuk kiemelkedő, rugalmasságuk lenyűgöző.
Nagy örömmel tölt el minket, hogy rájuk találtunk, hiszen purenit témakörben mindenre van jó megoldásuk. Hosszú távú együttműködésre törekszünk, immár partnerként"

Horváth István

ügyvezető, Alutech World Kft.

"A többéves munkakapcsolat során mindig korrekt és segítőkész partnereink voltak. Legyen szó különleges, vagy megszokottól eltérő igényekről, kivétel nélkül találtak megoldást a kéréseinkre. Szállításban maximálisan pontosak és precízek, mind a megbeszélt határidőt, mind a megrendelt mennyiséget illetően. Összességében egy nagyszerű csapatot ismertem meg a Purpoint Kft.-nél"

Kiss Zsolt

Anyaggazdálkodási és Logisztikai vezető, AMG-Fenster Kft

"A Puren Magyarország képviselője ajánlotta a Purpoint Kft-t, purenit beszállítással kapcsolatban. Az alapanyaghiányok ellenére mindig időben szállítottak, nem csalódtunk bennük. Segítőkészek, gyorsak és pontosak. Alternatív megoldásokban is jártasak. Biztos, hogy fogunk még együtt dolgozni."

Csisztu Gábor

projekt vezető, Nordikal Kft.

Íme néhány korábbi munkáink közül

Bridge Management.

Building Construction

Industry Management.

Building Construction

Factory Maintenance.

Building Construction

Building Construction.

Building Construction

Factory Management.

Building Construction

Solar Management.

Building Construction

Industry Management.

Building Construction

Road Construction.

Building Construction